top of page

AKTUÁLNÍ KONSTELACE (květen 2024)




Překvápka, dotahování do konce, připomínání si svých záměrů a potřeba jít naproti svým přáním. Tak by se daly shrnout aktuální nebeské konstelace do pár řádků. My se ale rozepíšeme a podíváme se na to celé podrobněji.



 

ZAVRŠENÍ ZÁSADNÍ KONSTELACE JUPITER-URAN



Pamatujete si na konjunkci dvou velkých planet Jupitera a Urana, která proběhla 21.4.?


Tenkrát jsem k ní psala (odkaz ZDE), že to je ideální doba na nové začátky, na nové cesty, jednoduše perfektní načasování k tomu, abychom se pohnuli z místa. Psala jsem tam tenkrát i to, že budeme teď během následujícího měsíce mít otevřené dveře k něčemu novému. Že to nemusí být žádný nátlak, ale spíše příležitost něco uchopit.


No a tato konstelace právě dnes (17.5.) to celé završuje. Dnešek může být něčím významný. Něco si uvědomit, pochopit, vyléčit, i malý moment může pohnout zamrzlými ledy. Co dnes prožíváte? Stalo se něco, co s Vaším světem pohnulo?


 

OSTATNÍ ASPEKTY:



Je třeba také zmínit konjunkci, která proběhla v pondělí 13.5. Slunce s planetou rebelie a překvapení Uran se sešly a vytvořily překvápka. Co Vás vyšokovalo?


Merkur i v propojení s Plutem přinášel větší nehodovost, problémy s technikou či na silnicích.


Mars a Severní uzel nás tlačí věci uzavřít a pohnout se z místa.


No a tyto dny? Čeká nás třeba jen tak namátkou Úplněk ve Střelci. Víra, naděje, pozitivní smýšlení. Jak jsme na tom s těmito tématy? Máme víru? Naději, že věci dobře dopadnou? Nahlížíme na sklenici jako na poloprázdnou nebo poloplnou? Umíme si v dobách temné noci duše své světlo uvnitř sebe uchovat?


 

POSELSTVÍ NA TYTO DNY


Poselství? Zavřete dveře tam, kde je třeba a otevřete ty, které stojí přímo před Vámi. Ve Vašem životě se teď můžou události odehrávat rychleji a zbrkleji než to na začátku vypadalo - však už se také nějaké záležitosti táhnou dost dlouho. Vizualizujte či sepište na papír co teď potřebujete, co si přejete, představte si svou budoucnost. Dnešní konstelace mají svůj poměrně silný magický význam a mohou mnohé, možná nenápadně, ale v důsledku intenzivně rozjet. Už víte, kudy půjdete dál?



 

Přeji Vám krásný víkend!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page