top of page

AKTUÁLNÍ VESMÍRNÉ ENERGIE + 🦁 MERKUR ve LVU (27.6.2019 - 1.8.2019)

Moc Vás všechny zdravím u dnešního článku nejen o planetě MERKUR, která dnes v noci, přesně v čase 02:20 přešla do znamení ohnivého LVA, ale i u povídání související opět po nějaké době s tím, co se aktuálně v našich životech skrze energie odehrává.


Léto nám dnešním dnem naplno začíná. Silnice jsou rozpálené, vzduch horký, teploměry ukazují teploty přes 30°. Sluníčko už nám od páteční magické noci stojí ve znamení vodního Raka, to samé Venuše, planeta lásky, taktéž stojící v tomto znamení. Naše cítění je silné, emoce taktéž, Rak otevírá podvědomí, tudíž se nedivte pokud byste zažívali něco, co je "neobvyklé" nebo dostali informace, které s Vámi zamávou. Je možné, že se Vám aktuálně vyjevují dávno zasuté pocity z dětství, vzpomínky, které byly už dávno zapomenuty, staří známí nebo duše z minulých životů, které se opět v tomto životě navrací.


Litha a Svatojánská noc byly velice silné dny. A to nejen z astrologického pohledu, který si tyto magické síly vysvětluje letním slunovratem otevírající bránu mezi světy, ale i různé portály o Vesmíru a vesmírných energiích píší o síle, která na celou naši Zemi působí. Nejenom citlivější jedinci, ale celé lidstvo dostává skrze aktuální energie informace o stavu naší země. Můžete cítit zesílený odpor k tomu co se děje s hospodářskými zvířaty, můžete s nimi trpět a vcítit se do jejich stresu a bezmoci. Také se ve Vás může probudit odpor k mocnostem nebo k mocným jedincům, kteří asbolutně popírají nějaký respekt a úctu nejen k nám, lidem, ale právě k těm zvířatům a celé přírodě. Je možné, že nevědomky se právě poslední týdny vyhýbáte masu či výrobkům, u kterých tušíte ne zrovna morálně správnou přípravu.. Mnoho se mění. Do lidí přichází čím dál větší pocit, že něco není správně a mnoho z nich se i v posledních dnech rozhodlo změnit svůj životní styl se kterým souvisí třeba změna stravy, oblékání, názorů a postojů. Je ale opět pouze na každém, zda se rozhodne k nějaké změně a zapřemýšlí jestli on sám není konzumníkem toho, co ale vlastně neschvaluje.


 

Energie jsou silné, nicméně postupně budou od dnešního dne ubývat na síle. Alespoň do data 8.7. V období 27.6. - 8.7. se pohybuje Merkur přímým směrem ve znamení Lva. Naši pozornost najednou zaujmou radovánky, zábava, cestování, užívání si přátelské společnosti a letních dnů a večerů. Vše se tak nějak hezky zpomalí. Od 8.7. se ale tato planeta zodpovídající za naše aktivity otočí a přejde do tzv. retrográdu neboli zpětného chodu, kde se zrdží až do 1.8. V tomto období budeme zkoušeni z toho, co se odehrává nyní. Tedy jak si dokážeme různé souvislosti spojit, jak nad nimi dokážeme přemýšlet, ale také jak jsme schopni se třeba poučit ze svých špatných postupů, které ale u druhých silně odsuzujeme.


Od dnešního dne nás ale čeká především pilování tématu RADOSTI. Naučit se vnímat a oceňovat krásu všude kolem sebe, radovat se z toho všeho jedinečného, nestěžovat si, že je moc horko a pak zase, že je moc zima. Užívat si toho, co nám aktuálně příroda nabízí a být jí za tyto dary vděční. To je téma aktuálního Merkura ve Lvu. Být vděční a užívat si každé chviličky, ve které se dá vždy najít něco pozitivního. Věřte, že Vaše dny se s radostí stanou ještě mnohem krásnějšími a pohodovými.



Mějte krásný zbytek dne!

Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page