top of page

CO SE AKTUÁLNĚ DĚJE NA OBLOZE?


Moji milí, všechny Vás moc zdravím!

I když už jsem reálně někde za hory a doly, doufám s vypnutým mobilem a internetem a užívám si stoprocentní "tady a teď" , tak i přesto jak jsem se zmiňovala.. pár článků mám naplánovaných a jeden z nich Vám dnes přináším.


Možná už jste byli obeznámeni z různých portálů a stránek co se aktuálně na obloze děje, pokud ne, i já se dnes přidávám ke svým kolegům astrologům a přináším Vám článek na téma aktuálních planetárních konstelací, které začínají pomalinku nabíhat.

Jak už jsem psala v týdenním příspěvku, nacházíme se numerologicky v 11. týdnu, tedy času plného karmických témat, navrácení se minulosti a všeho, co není vyřešné a co si žádá velký říz. Psala jsem, že situace budou postupně nabíhat, zatím si nežádají velké oběti, ale k tomuto "bohužel-bohudík" se to bude čím dál tím více blížit. A můžem se stavět na hlavu jak chceme, ale přijdou změny, které si žádají totální obrat a opětovné narovnání. Možná už teď někteří z Vás cítí vnitřní tlak, příchod něčeho velkého. Může to začínat sny, které ukazují naše hluboké podvědomí nebo také kolísavými náladami, únavou.



Od vlády Berana, která přijde 20.3. budeme astrologicky v roce 3. Roce Císařovny a Viselce, který ve svém počátku srovná vše, co je špatně a očistí tak prostor pro příchozí, krásnou, kreativní, Císařovnu. Astrologicky je tato změna v konstelaci Saturna v konjunkci s Plutem a Karmickým uzlem v Kozorohu. Tato konstelace působí již cca od konce února a bude platit do července 2019. V tomto období budou čím dál tím silněji přicházet situace, které se osudově zapíšou nejen do dějin, ale i do našich srdcí. V životech každého z nás začne přibývat zasádních změn a zvratů. Už v ročním horoskopu jsem se zmiňovala, že nás čekají nejen přírodní katastrofy, ale i finanční krize, které zasáhnou celý svět. Taktéž politická situace bude po celém světě velmi vyhrocená. Je to však něco, čemu už příliš nezabráníme. Jsme všichni na jedné lodi a některé transformace jsou pro nás jako lidstvo téměř nevyhnutelné. Taktéž naše osobní životy projdou velkou zkouškou - budeme se cítit nejistí, někteří dokonce jako bezmocné obětí. Avšak je potřeba připomenout, že vše je dílem NAŠICH VLASTNÍCH osudů, které se ale pouze začnou skládat dohromady tak, jak mají opravdu být. Osobně mám i k těmto negativně působícím situacím pozitivní přístup - vše se očistí a naše vědomí, hlavně to kolektivní, dostane ťafku, že takhle teda ne. Budeme vlivem Urana v Býku hledat, co jsou vlastně ty pravé hodnoty a čemu se vlastně my osobně přikláníme. V našich životech nás taktéž čekají změny, které přijdou všude tam, kde je stálé nalhávání si a motání se pořád dokola. Dají se očekávat takové změny, že v srpnu 2019 budeme už každý úplně jinde. Na úplně jiné životní cestě, s jinými hodnotami a cíly. A víte co? Netřeba se bát. Jedině dobře. Vše se očistí a zůstane už pouze to, co má nějakou budoucnost a smysl.


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page