top of page

NOVOLUNÍ v BERANU - 5.4.2019 10:50


Hezký den! Vítám Vás u článku ohledně zítřejšího NOVOLUNÍ v silném znamení Berana.

Beran je znamení ohnivé přinášející nové nápady, změny, pokrok, nové začátky. NOVOLUNÍ je fáze měsíce symbolizující NOVOU ETAPU a nové téma, které se před námi otevírá a které nás nutí otevřít ho a zabývat se jím. O této konstelaci jsem se zmiňovala již několikrát, naposledy v dnešním denním příspěvku, o čem jsem ale ještě nepsala je to hlavní téma, které BERAN přináší.


BERANÍ hlavní téma je NAŠE INDIVIDUALITA, NAŠE SCHOPNOSTI.

V tomto čase vrcholí uvědomění si, v čem jsme dobří, jaké talenty jsme dostali do vínku a jak na nich vlastně zapracovat a rozvinout je. Novoluní je důležité pro všechny Berany, vzhledem k tomu, že je ale nejsilnějším Novoluním naplno končící rok 2018, je dobré, abychom se zamysleli my všichni.


V čem vynikáte?

Jste obdařeni spolehlivostí, pečlivostí nebo třeba dobrým logickým uvažováním?

Nebo jste vynikajícími řečníky, malíři, zpěváky?


Ať je to cokoliv, napište si Vaše dary na papír a ke každému z nich si uveďte, v čem Vám pomáhá v životě. Nebo třeba jaký talent nerozvíjíte a je Vám to líto. Beran nám otevírá možnosti, jak se zlepšit, jak ještě více na sobě pracovat a jak se rozvíjet.

S každým znamením zároveň souvisí jednotlivé orgány. Beran vládne srdci a hlavě. Většinou když se proto necháme unášet "zbytečnými" myšlenkami, moc přemýšlíme nebo jsme nešťastní, bolí nás hlava nebo máme tlak na srdci, který se táhne až ke krční páteři.

NOVOLUNÍ je etapa NOVých začátků. Chtějte je. V životě je toho tolik krásného k objevování, že by byla škoda nechtít se hýbat.


Přeji Vám krásné nové začátky v uvědomování si, kým vlastně jste.


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page