top of page

NOVOLUNÍ V PANNĚ (3.9.2024, 03:55 hodin)



 

Kde nejsme ještě stále vyzrálí?

Kde se nechováme dospěle?

Kde nechceme převzít zodpovědnost?


 

Dnešní Novoluní ve znamení Panny otevírá nejen témata řádu a pořádku, ale protože je v opozici na planetu Saturn, tak jsme také hozeni do situací, kde je třeba prokázat svou vyzrálost. Nejednat pod emocemi, ale nastavit se spíše rozumně a prakticky. Tuto konstelaci můžeme cítit už od začátku víkendu a ještě do konce tohoto týdne ji cítit budeme. Je lepší se tyto dny dát do klidu a nenechat se vyprovokovat situacemi, které si na nás připravily ostatní planetární konstelace. Energie je zátěžová, nastavená na výkon a zodpovědnost.



TÉMATA


Panna je také typická svým pořádkem a snahou o to mít v životě nějaký systém. Tyto dny je kromě rozumného nastavení dobré si sednout a udělat si plán - čehokoliv co Vás napadne. Plán svých pracovních aktivit, finanční plán, plán toho jak jíst a jak nejíst, co dělat ve volném čase, naplánovat si dovolenou či aktivitu, která je už dlouho odkládaná.


Panna svítí na nastavení si nových zdravotních návyků, na vztah k našemu tělu, na celkový vztah sám k sobě, který se zrcadlí ve všem, co děláme.


Co mi přijde ještě hodně důležité dodat je, že Saturn tyto dny ukazuje, jaký kdo má charakter. Opadává maska, odkrývá se charakter a my situacemi můžeme vidět, koho máme před sebou. Někdy to může být šok, někdy to bude jen potvrzení toho, co už nějakou dobu víme. A stačí to jen pozorovat. Nic víc není potřeba.


Hezký novolunní večer!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page