top of page

PÁTEK 15.11.2019

Krásný páteční den. Dnes opět něco ze světa hvězd a planet.


Slunce nám stojí aktuálně ve Štíru, dobíhá však už svou poslední fázi. Tento týden můžeme ještě stále využít k pátrání v našem nitru, v té krásné hloubce našeho já. Pátráme, analyzujeme, objevujeme.

Merkur ve Štíru, který je do 20.11. ještě stále ve zpětném chodu ukazuje na naše prapodivné nálady, výkyvy a cestu zpět. I když je toto postavení někdy těžší, pořád je výborné pro všechny, kdo chtějí odhalit veškeré bloky, zádrhele a stopky, kvůli kterým se nemohou pohnout dál. Merkur ve Štíru je vždy temnější období, u některých probíhá jakýsi nový nádech, pozvednutí své osoby, vymanění se z pout, která byla doposud kolem nás, ale co si budeme povídat.. někdy to prostě bolí. Jako kdybychom opouštěli obrovskou část nás samých a tvořili si aktuálně to, v čem chceme žít dál. Vzhledem k tomu, že se Merkur pomalu dostává z nepříznivých aspektů, ve kterých aktuálně byl, naše nejistoty z toho co bude a kolikrát tíživé vnitřní procesy se rozhodly pomalu ustoupit. Vidíme světlo. Do popředí jde komunikace, sdílení s druhými, propojování myšlenek a to je moc fajn. Tak se nezavírejme doma a sdílejme s druhými to, co cítíme. Někdy stačí jen jedno slova, jedna věta. Také máme zavést svůj nový systém fungování. Mnoho činností děláme přes den automaticky, jedeme v zaběhnutém režimu a už se nezamýšlíme, že se dá naše bytí nějak proměnit. Využijme tento čas k rozbití stereotypů, dělejme věci jinak, vědomě.

Venuše - planeta lásky a vztahů, se opět jako výše zmíněné planety, nachází ještě týden ve stejném postavení. Nyní je zakotvená v ohnivém Střelci a její energie se protíná kvadraturou s Neptunem v Rybách. To vyrábí v našich životech poměrně zvláštní vztahové situace. A jak to tak v poradně poslouchám, někdy je to hodně divoké. Oheň, který ale ve vztazích nyní vládne, nám také může pomoci ke změně. Nepřežívejme, ale prožívejme, žijme, nespokojme se s tím, jak to teď je, srovnejme si priority. Hledejme, co nás těší a zapojme to do naších vztahů. Pracujme na svých vztazích, ale mějme stále na paměti, že vztah je vždy o dvou lidech a zapojit by se do něj měli oba dva. Pokud to tak není, je potřeba to začít měnit.


Přeji Vám krásný, začínající víkend!

Autor: Tereza

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page