top of page

PŘEDPOVĚĎ PRO VŠECHNA ZNAMENÍ - ÚNOR 2021



BERAN


Berani mají na měsíc únor karty, které ukazují na nějaké rozhodování a přemýšlení nad tím, jaká cesta je pro ně nejlepší. Bude se to týkat jak práce, tak vztahů s lidmi kolem nich. Jejich karty symbolizují chaos sám v sobě, nevědění kudy kam, zmatenost a vyloženě pocitovou a myšlenkovou houpačku. Jednou nahoře, za chvíli zase dole, jednu chvíli rozhodnutí, že pojedou vpravo a za hodinu zase rozhodnutí, že je lepší nakonec cesta vlevo. Karty radí, abyste, Berani, tento měsíc nechali záležitosti kolem Vás více plynout a nehroutili se z toho, pokud něco nevychází tak, jak jste si představovali. Zbytečně se totiž jen zamotáte do svých zmatených myšlenek a nebudete vůbec z ničeho moudří. Soustřeďte se spíše na své plány do budoucna – co budete dělat za pár měsíců, ne co budete dělat teď hned. Nastavte se na to, kde se vidíte v létě, na podzim.. Věnujte se plánům do budoucna, zdokonalujte se v tom, co Vás baví, možná se i více soustřeďte na své pracovní plány. Někteří z Vás, podle karet, změnili práci nebo se to chystají v nejbližší době udělat. Karty na únor rozhodně ukazují na pracovní témata a řešení práce a Vaše postavení v ní. Rozhodně projde Váš pracovní život nebo pracovní aktivity v nejblizších týdnech nějakou obměnou. Odlupujete to, co k Vám už nepatří a soustředíte se na to, co má opravdovou budoucnost.


 

BÝK


Karty pro zemské Býky jsou podstatně růžovější než pro jejich předchůdce – ohnivé Berany. Býci mají v měsíci únoru možnost posunout se v tom, co stagnovalo. Jde jim do života osoba, která může zamíchat s aktuálními situacemi a tím jim ukázat další směr. Rozhodně by Býci neměli věšet hlavu, pokud něco nebude mít hned očekávaný výsledek. Karty jasně ukazují, že vše má svůj čas a to, že něco hned nevychází, má svůj hlubší důvod. Je třeba nepropadat panice a zachmuřenosti, také je třeba na události netlačit, spíše se tomu celému přizpůsobit. To bude Vaším velkým úkolem na únor – schopnost přizpůsobit se, pokud něco nevychází. Rozhodně bude únor měsícem objevování vlastní kreativity, ponoření se více do aktivit, které Vás naplňují a přinášejí radost. Budete si uvědomovat díky tomu vlastní sílu a odvahu, pravděpodobně i nabydete nakonec dojmu, že nic není tak špatné, jak to na první pohled vypadá. Čekají Vás pěkné okamžiky po boku lidí, které máte rádi a pocity štěstí a vděčnosti. Pravděpodobně budete v tomto měsíci řešit nějakou ženu – může se jednat o kamarádku, matku, dceru nebo kolegyni. Pozor jen, ať se do řešení s touto ženou nezapletete příliš. Mohlo by Vám to vzít potřebnou energii. Pokud jste žena, Vaše pozoronost přejde také více k tématu Vašeho ženství – být více žena, cítit se jako žena, ucítíte silnou potřebu ukázat okolí svou jemnost a laskavost.


 

BLÍŽENCI


Měsíc únor bude pro vzdušné znamení Blíženců rozmanitý. Mraky, které jim doposud zahalovaly oblohu nad hlavou, se roztáhnou a vše co bylo zachmuřené nebo nejisté dostane stabilnější a více optimističtější vyhlídky. Blíženci budou stát v následujících týdnech více stabilněji a ukotveněji než tomu bylo v posledních týdnech, čímž si do svého života sami přitáhnou situace, které budou postavené na radostnějších základech. Velkým tématem, které budou Blíženci řešit, bude nějaká žena. Může se jednat o ženu, která je věkově starší nebo i zkušenější než oni sami, můžeme proto mluvit o matce, babičce, tetě nebo nějaké starší kolegyni či kamarádce, taktéž se může jednat o úřednici, lékařku,... S touto ženou Vás čekají nějaké rozhovory či řešení co a jak dál. Vystupuje Vám zde pro tento měsíc jako Vaše učitelka, což značí i nějaké nepříjemnosti, nicméně pokud pochopíte, co se máte od této ženy naučit, rychleji se věci vyřeší. Možná s touto ženou budete řešit její nebo i svůj zdravotní stav, neboť se vedle ní objevuje i karta fyzického těla. Ohledně zdraví byste se měli každopádně více šetřit, neboť Vám karty na únor radí se tolik fyzicky nepřepínat a možná se i více zaměřit na to, jak se fyzicky cítíte. Jednoduše se máte o své tělo více starat a dopřát mu to, co potřebuje. Pravděpodobně budete mít v únoru více asertivity vyjádřit svůj názor, říct co si myslíte, rozhodně se ve Vás několikrát v tomto měsíci probudí vnitřní vztek a láva se vyleje na povrch. Dejte pozor, ať se se svými slovy někoho příliš nedotknete. Mohlo by se Vám to celkem dobře podařit, ale efekt by to nakonec nemělo žádný.


 

RAK


Milí Raci. Vaše karty na únor jsou velmi zajímavé, neboť ukazují, že si berete život zpět do svých rukou. Jako kdybyste byli v některých ohledech dříve nějak zabrždění, nemohli se pohnout z místa, nemohli se prosadit, tak jak jste chtěli nebo na to neměli ještě pár měsíců zpátky takovou odvahu. Teď ji tedy rozhodně mít budete. Karty jasně mluví o sebeprosazení, uvědomování si sám sebe a svých potřeb, také o tom, že si některé věci už nenecháte líbit tak, jak tomu bylo doposud. Jsou zde karty hovořící o odvaze, chuti dělat to, co Vás baví, také uvědomování si více svého života a vděčnost za něj. Jsou zde nějaké překážky v podobě diskuzí a také jako kdybyste se museli před někým nebo něčím obhájit, ale je tu také větší uvědomění z toho, že už si některé věci nenecháte vzít, taže Vás nakonec tyto rozhovory posílí. Únorové karty ukazují, že budete mít příležitost se posunout ve více životních směrech, ale bude hodně záležet na Vás jakých nabídek využijete a k čemu se nakonec nakloníte. Možností a směrů kam se vydat však bude spousta, takže rozhodně budete mít z čeho vybírat. Otevřených dvěří bude několik, ale jen Vy se rozhodnete, do jakých vstoupíte a do jakých ne. Nudit se jednoznačně nebudete, avšak díky Vaší chuti vzít svůj život více do vlastních rukou to budete opět Vy, kdo z toho bude nejvíce těžit. Karty radí se tento měsíc nepodceňovat, ukázat druhým svou vztyčenou hlavu a nedávat si překážky tam, kde vůbec nemusejí být.


 

LEV


Karty na měsíc únor pro ohnivé Lvy ukazují na trochu protichůdné situace a pocity. Ve Lvech se pravděpodobně bude odehrávat vnitřní souboj. Jednu chvíli ucítí, že nad situacemi vyzráli a vyřešili je, pak ale přijde pocit, že jsou vlastně úplně ztracení a neví kudy kam. Pocity a nálady se budou tento měsíc měnit a je proto žádoucí hledat celý měsíc rovnováhu ve všem co cítíte, děláte a říkáte. Hrozilo by pak totiž následné litování nad tím, co všechno jste ve stavu euforie zavinili. Bude potřeba hledat rovnováhu mezi leností a pracovitostí, neboť chvilkami budete celí nadšení z toho, co se pracovně rýsuje a jak Vám jde práce hezky od ruky, čímž hrozí přepracování a únava nebo také příliš rychle postoj pohodlnosti. Pak Vás však zase přepadne stav, kdy budete jen ležet a nic nedělat, což si následně můžete vyčítat a promrháte tím chvíle, které se daly lépe využít. Mnoho Lvů ucítí v měsíci únoru zklidnění, dříve řešené situace budou stát v pozadí. Ne že by se vyřešily, ale nebudou na programu dne. Mnoho Lvů bude také řešit svůj duchovní rozvoj, dokonce to může být i skrze nějakého duchovního učitele nebo člověka, který je bude inspirovat a dodá jim přesně ty informace, které pro ně budou posouvající. Pro některé Lvy vychází i informace, že je čeká nějaké řešení s mužem vedle nich. Pravděpodobné je, že se situace bude zlepšovat, mnoho se vyjasní. I přes to, že to nepůjde tak rychle, jak si Lvi přeji, mohou očekávat, že jejich společné rozhovory s tímto mužem nakonec přinesou kýžené výsledky. Je však třeba na tohoto muže netlačit a dát mu prostor, aby to co mu říkáte, dobře pochopil.


 

PANNA


Panny čeká v měsíci únoru v mnoha ohledech nový začátek, najetí na novou životní cestu a také velmi zásadní rozhodnutí, které spustí mnoho budoucích událostí. Únor bude pro Panny možná zásadnější než se zdá, a než by na jeho samém začátku předpokládaly. Bude proto důležité velmi opatrně zvažovat, jaké změny udělají, protože některá rozhodnutí už nepůjdou vzít zpátky. Je důležité, aby si některé kroky do neznáma více rozmyslely a nic nedělaly bezhlavě a pod naválem svých emocí. Některé Panny čeká nová práce, jiné stěhování, očekávat lze i příchod někoho zásadního do jejich života či nová aktivita a koníček. Z toho co se ale zdálo jako nedůležité však odstartuje zcela něco nového. Rozhodně však lze očekávat, že stejně tak jako Raci, tak i Panny se rozhodly si žít svůj život více podle sebe a odhodit kontrolu, kterou na sobě měly. Chvilkami se proto emocionálně mohou ztrácet v nových začátcích, které budou působit chaoticky a zmateně, postupně však najdou pevnou půdu pod nohama a vše zvládnou na jedničku. Radou ale zůstává, že jakékoli rozhodnutí je třeba dobře zvážit, projít opravdu všechna pro a proti a rozhodovat se na základě rozumových důvodů než pod aktuálními emocionálními touhami a potřebami. Ke konci měsíce přijde vnitřní pohnutka shrnout svůj život, udělat si reflexi svých posledních kroků a začít v některých ohledech úplně nanovo.


 

VÁHY


Váhy čekají cesty, měnení místa, cestování, řešení dopravních prostředků, ale také změny ohledně jejich práce a začínání nových aktivit. Možné jsou nové nápady, které budou tento měsíc dávat do pohybu. Ani toto vzdušné znamení se v únoru nudit nebude, neboť jim jde do života řešení více oblastí. Ústředním tématem budou úřady, řešení nějakých smluv, dohod, a to ať už písemných či slovních. Může se jednat i o nějaké závazky, které mají s druhou osobou a které si žádají vyřešit. Pravděpodobně budou mít Váhy potřebu se více zabývat sami sebou a svým nitrem, situace a jejich vnitřní rozpoložení je povede k samotě a zkoumání své osoby. Váhy ucítí, že se musí ve svých záležitostech nyní rozhodovat více rozumem než srdcem, protože je možné, že jejich srdce by je zavedlo do slepé uličky. Je třeba teto měsíc vymyslet plán jak postupovat a nenechat se rozhodit. Bude důležitá ukázněnost, píle a vytrvalost, jinak se potřebného výsledku nedosáhne. Na ostatní můžete v únoru působit odtažitě a věcně, nicméně tento postoj Vás zachrání a Vy tak předejdete mnohým komplikacím. Některé Váhy čeká řešení s nějakou ženou, která působí, spíše než laskavě, chladně a odměřeně a je důležité, abyste vnímaly tuto osobu více jako pomoc než ublížení. Váhy se pustí více do práce ve věcech, které se jako kdyby v minulých měsících a možná i rocích zbouraly. Čeká je v únoru slepování malých kousíčků, které ve finále povedou ke zdárnému vyřešení celé skládánky. Nejedny Váhy mohou za svou píli a dřinu očekávat nakonec velké vítězství.


 

ŠTÍŘI


Milí Štíři. Tak Vás, podobně jako Panny, čeká opravdu mnoho nových začátků. Horoskop je samozřejmě obecný, všichni Štíři se v tom najít nemusíte, nicméně si myslím, že všichni, i kdybyste žádnou změnu nedělali, tu změnu ucítíte – alespoň v sobě. Štírům zde totiž padají karty nového bydlení nebo místa práce, někoho celkově změna práce či nové pracovní aktivity, padají karty, které ukazují na nějaké zařizování a obměnu a především vnitřní pocit nového začátku. Podle karet mi přijde, jako kdyby Štíři dospěli k nějakému rozhodnutí, jako kdyby jim osud konečně otevřel vrátka a nechal je, aby vstoupili a zařídili se. Budou mít volnou ruku, je zde vidět, že mají na výběr, jak se k některým záležitostem postaví. V únoru je u nich zvýšená organizace, plány, dělání si nějakého systému, řádu a spoustu možností volby. Karty jsou opravdu velmi pozitivní a je dobré, aby si to Štíři uvědomili a tento měsíc nelenili, naopak se pustili naplno do práce. Jejich dřina pak bude opravdu odměněna. Vztahově jim jdou karty pomoci, možná jim někdo s jejich plány bude pomáhat, rozhodně na to nebudou sami a je dobré se obrátit na své přátelé, partnery či spolupracovníky. Rozhodně je zde ale uskutečňování svých nápadů, kreativita, vyblbnutí se a zároveň i pocit, že všechno zlé je stejně k něčemu dobré. Rada, kterou Vám můžu Štír dát, tkví v tom, abyste opravdu nelenili a dali teď veškerou energii do toho, po čem již dlouho sníte, co odkládáte nebo co si žádá Vaše vyřešení. Únor nebude nudným měsícem, spíše naopak je dobré, abyste energii, která Vám jde, využili.


 

STŘELCI


U Střelců v měsíci únoru dominují vztahové karty, jejich pozornost proto půjde k lásce, vztahům, ideálům ve vztahu, ale také přemýšlení nad svými vztahy, protějsky a možná i lidmi, které do jejich vztahů zasahují. Opět připomínám, že se nejedná o všechny Střelce, ale někteří budou řešit vztahové trojúhelníky, milence a milenky, třetí osoby zasahující do jejich stálého vztahu nebo nové partnerky a partnery jejich bývalých protějšků. Některé Střelce přestanou bavit milenecké avantýry, zatouží více po něčem, na čem se dá skutečně stavět. S láskou jsou zde spojeny pocity lítosti, smutku, možná i nějaká nostalgie a vzpomání, nicméně také odvaha vydat se konečně dál a posunout se ze zamrzlého místa. Je možné, že Střelci, kteří jsou již nějakou dobu sami, pocítí potřebu konečně navázat nějaký vztah a oddat se více lásce. Zadaní Střelci budou řešit někoho třetího ve vztahu nebo i pocit, že si připadají sami ve vztahu, a nezadaní se mohou zamilovat a navázat nový vztah. Karty radí odhodit kontrolu, která nad Vámi doposud byla a pustit se více do neznámých vod. Nicméně i tak je zde varování, aby riskování nebylo přílišné, protože by se v konečném důsledku nemuselo vyplatit. Máte si užívat a nastavit se na něco nového, ale pořád si zachovávat špetku rozumu, který Vám nakonec pomůže udělat správné rozhodnutí. Obecně se Střelci budou v únoru více bavit, čerpat energii a vše bolavé a nejisté poleví.


 

KOZOROH


Únor Kozorohů bude zaměřen na jejich vztahy, pocity a emoce, také myšlenky, jak některé situace řešit, čemu dát přednost a v neposlední řadě i na ukončování a uzavírání věcí, u kterých již delší dobu cítili, že nemá budoucnost. U Kozorohů se rozhodně vyplatí, když budou v tomto měsíci více naslouchat své intuici a také na ní dávat. Rozhodně je jejich pocity a vnitřní hlas nezklamou. Kozorozi budou odhalovat intriky a lži, objevovat pravdu a vnímat faleš, se kterou s nimi druzí jednají. Pravděpodobně si i uvědomí nějakou manipulaci, prohlédnou, že se s nimi nejedná fér. Někdo je bude chtít obalamutit, svázat je do svých vymyšlených příběhů a je potřeba, aby měli Kozorozi oči otevřené, protože ne všechny informace budou podložené na pravdivém základu. Rozhodně se vyplatí tento měsíc více prověřovat a nenechat si nic nakukat. Je možné, že ale sami Kozorozi budou nejednu věc obcházet a snažit se nevidět něco, co si žádá jejich vyřešení. Jako kdyby za sebou táhli kouli u nohy a dělali, že je vůbec toto břemeno netahá k zemi. Častokrát Kozorozi v únoru ucítí, jak kdyby byli spoutáni a nemohli se pohnout. Jako kdyby je nějaká vyšší síla držela někde, kde se jim nelíbí. Budou to však pouze oni, kdo ze sebe může sundat pouta osudu. Někteří Kozorozi budou mít velkou potřebu uzavírat svou minulost, utnout některé vztahy, které jim nic nedávají, ale také navazovat spojenectví nové. Celým měsícem se však spíše potáhne pocit samoty, zároveň ale i vlastní potřeba se stáhnout z veřejného života nebo z řešení celkově. Chvilkami je bude přepadat bezmoc a smutek, pak zase radost. Pod tím vším se však bude rodit nová osobnost Kozorohů, která je více stabilnější, odvážnější a vnitřně vyrovnanější. Všechny zkoušky, které v únoru přijdou, je mají jen vyzkoušet, na kolik sami sebe mají rádi a na kolik si sami sebe váží. Pokud jim to včas dojde, rychleji se všechno kolem nich vyřeší.


 

VODNÁŘ


Milí Vodnáři. Váš měsíc únor bude hodně o poznávání Vaší osobnosti a také o práci na Vašich rysech osobnosti. Ceý měsíc se budete učit řešit své záležitosti s chladnou hlavu a odstupem, situace Vás prozkouší, jak umíte jednat bez návalu emocí a jak se dokážete odprostit od svých chaotických myšlenek. Budete nuceni hodně plánovat, řešit možná i více administrativní věci, nějaké smlouvy, faktury, účtenky, dohody či cenné papíry. Lze očekávat, že budete zavaleni pracovními záležitostmi a budete vymýšlet, jakým způsobem některé věci zkvalitnit, lépe uchopit, jak mít více zvládnutý svůj život a denní povinnosti. Budete se učit některé záležitosti dovést do dokonalosti, mít vše promyšlené a sami se tak budete stávat lepší verzí sami sebe. Na některé lidi to může působit odměřeně, budou Vás vnímat jako nedostupné a zahleděné do sebe, nicméně Vy budete vědět proč to děláte. Karty také doslova ukazují na smršť osob, je tedy možné, že budete celý únor pořád s někým v kontaktu. Karty ukazují rozhodně na větší naději, chuť rozjet se více směrem budoucnost a odvahu některé své plány zrealizovat. Přijde mi, jako kdybyste i završovali a dokončovali nějaké své aktivity a činnosti, jako kdyby se završovalo něco, co si žádá už i konečně jiný směr. Na konci měsíce budete rozhodně ti, co budou mít pocit, že mají svůj život více pevněji uchopený. Vztahově karty radí, abyste si udělali jasno ve svých citech a položili si otázku ohledně toho, s kým chcete doopravdy trávit čas. Karty ukazují, že můžete trávit čas s lidmi, se kterými ve skutečnosti ani být nechcete, ale ze strachu ze samoty, ho s nimi trávíte. Naučte se v tomto dobře rozlišovat. Koho chcete jako pracovního parťáka, koho jako kamaráda či jako partnera. Máte v tom trochu zmatek.


 

RYBY


Pro znamení vodních Ryb bude únor měsícem lásky, vztahových řešení, uvědomování si rovnováhy ve výdeji své energie, ale také řešení financí a záležitostí s nimi spojenými. Zadané Ryby budou pravděpodobně ve svých partnerstvích cítit zlepšení, možná, že se vzduch více pročistí a Ryby se ke svým partnerům více přiblíží. Díky pár situacím některé věci přehodnotí a uvědomí si, že ve vztahu je důležité myslet i na sebe a své vlastní potřeby. Pravděpodobně si totiž dost Ryb vyzkouší, že svou veškerou energii dávají druhým, kteří už jí přijímají jako samozřejmost a neváží si jí. Rada, kterou jim karty přináší, tkví v tomto uvědomění a nastavení si svých hranic. Dávat, ale naučit se i přijímat, a zase obráceně. Když je energie vyrovnaná, můžeme hovořit o stabilním partnerství. Pokud toto Ryby v únoru zvládnou, vyřeší tím nejednu věc, se kterou si dlouho nevěděly rady. U některých Ryb se dá také očekávat změna práce nebo nové aktivity spojené s prací. Dá se očekávat i nějaký menší přivýdělek navíc nebo nějaký dárek, který Ryby potěší.


 

Autor: Tereza


Yorumlar


Yorumlara kapatıldı.
bottom of page