top of page

TÝDEN 14.1. - 20.1.2019 - OTOČENÍ


Vítám Vás v novém týdnu, u pondělní karetní předpovědi!

Včera jste si mohli vybrat kartu, která Vám byla nejbližší, tu, která na Vás nejvíce mluvila. Dnes máte možnost podívat se, jakou radu Vám karta přináší. Všechny tři karty mluví o podobném tématu – uvědomění a následném kroku vpřed. Všechny tři říkají, že jste něco pochopili, něco jste si nahlas přiznali a teď se po Vás chce, abyste s tím uvědoměním dál naložili.

Ještě před tím je však potřeba říci, že se necházíme ve 3. týdnu, který nám přináší do života nové možnosti, nové pohledy na situace, nový úhel pohledu. Tato osvěžující energie bude velice prospěšná. Prolítne totiž tam, kde je potřeba a kde je dlouhou dobu vše usazené na jednom místě. Ti, co to mají dobře nastavené, změnu uvítají, ti, co se brání zuby nehty něco změnit, si to zbytečné hned na začátku stíží, ale nakonec i oni tento závan čerstvého vzduchu ocení. Nebraňte se proto tomu, co si pro Vás tento týden hvězdy přichystaly. Buďte nakloněni očistné energii, která to s námi myslí dobře. I když to ze začátku třeba nevidíme.


 

1. PODMIŇOVÁNÍ

Pokud jste si vybrali kartu číslo 1, chce se po Vás ještě více pátrat kým jste. Karta ani tak nesouvisí s ostatními, ale hlavně s Vámi samými. S Vaší uvědomovanou, ale i neuvědomovou stránkou osobnosti, která se dere aktuálně na povrch. Co jste si poslední dny o sobě uvědomili? Co Vám došlo? V jaké oblasti jste sami sebe teď nejvíce poznali a dříve jste ani neměli ponětí, že se to ve Vás skrývá? Byla to síla? Nebo třeba potlačené pocity? Nebo Vám došlo, že jste si něco dlouhou dobu nalhávali, protože jste z minulosti usoudili, že se tím tak ochraníte před zklamáním? Tyto pocity jdou na povrch a na Vás je je správně rozklíčovat a na otázky výše zmíněné si odpovědět. Měníte se.. nebo omlouvám se, spíše poznáváte se. A přijímáte se takové jací opravdu jste.


2. ODPOUTÁNÍ

Druhá karta mluví o potřebě odpoutání se. O potřebě cítit uvolnění, osvobození, mít klid. Minulé události Vás v něčem nahlodaly a teď je na Vás, jak k situaci přistoupíte. Budete se točit dokolečka jako doposud nebo uděláte změnu a z této nekonečné cesty konečně vyjedete? I u Vás je to téma obecné, ale určitě budete vědět, čeho se Vaše potřeba odpoutání týká. Karta Vám dává radu – zamyslet se, co bude když se odpoutáte a půjdete dál jiným směrem, ale také se zamyslet co bude dál, když zůstanete tam kde jste teď. My lidé totiž často do svých situací a životních příběhů vkládáme naději. A je to naprosto samozřejmé a lidské. Věříme, to je správně. Někdy však naše naděje a víra je právě to poslední co nás drží spoutáné s tím, co již nemá v našich životech být, neboť jsme se už naučili to, pro co jsme přišli. Odpovězte si proto na otázku – proč tomu věřím? A je má touha po tom, že to dopadne tak, jak chci já, opravdu reálná?


3. PRŮLOM

Třetí, poslední karta se jmenuje Průlom a ukazuje Vám, že se blíží Vaše nové já. Část Vaší osobnosti, jako u ostatních karet, si uvědomuje, že je potřeba něco změnit. Mít k věcem jiný přístup, nahlížet na lidi kolem sebe jinýma očima, ale i na sebe se podívat trochu jinak. Průlom je totiž o obrovské transformační změně, o rozbití Vašich nereálných očekávání, u kterých jste už dlouhou dobu tušili, že nemají pevný, reálný základ. Nemohli jste si pomoct. Věřili jste, že se něco změní, že to tentokrát dopadne jinak. Jenže ono může něco dopadnout jinak, většinou ale za předpokladu, že i my jsme jiní a něco na sobě měníme – svůj přístup, svoje očekávání, svoje názory a s tím i spojenou celkovou energii. Tato změna našich postojů se blíží a je dost velká pravděpodobnost, že přijde právě tento týden. Něco Vám docvakne a už se Vám nebude chtít na nic čekat. Začnete jednat.


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page