top of page

TÝDEN 15.2. – 21.2.2021 - OTOČENÍ


Pěkné pondělí! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi!


Nacházíme se v 7. týdnu roku 2021, který zahajujeme Lunou v Beranu. Je to postavení akční, dravé, celkem i dost emotivní. Den nám bude pravděpodobně pod těmito energiemi hodně rychle odsýpat, úterý je na tom celkem podobně. Pokud potřebujete zvládnout nějakou práci, měli byste se do toho pustit tyto dva dny. Energie budeme mít díky těmto planetárním vlivům dost, proto můžeme všechno zvládnout celkem rychle. Dejme jen pozor na přehnanou bojovnost a agresivnost, právě pod ohnivým Beranem k tomu můžeme mít sklony. V úterý, jak bude končit den, také ucítíme čím dál tím více planetu Uran, ke které se postupně přiblížíme. Tato vodnářská planeta, která symbolizuje nestabilitu, revoluce, rebelství a změny může v našich životech udělat doslova 360° otočku. Ve středu totiž skočí Luna do Býka a přímo na planetu Uran. Tím se akumuluje nejen napětí, ale v našich životech se mohou tyto dny dít doslova pořádné zvraty. Díky prožívaným situacím bude pravděpodobná změna našeho pohledu, to, o čem jsme se domnívali, že je stabilní, zjistíme, že to až tak pevné být nemusí a přepadne nás skepse a rozčarování. Ve čtvrtek vliv ještě zesílí a navíc se přidá Černá luna, která v nás probudí nepěkné emoce. Dejme velký pozor a oči mějme otevřené dokořán. Nedělejme žádná rozhodnutí, vyvarujme se konfliktům s druhými, nepouštějme se do žádného řešení. V poledne přejde Slunce z Vodnáře do Ryb, energie dostanou na další měsíc opět trochu jiné zabarvení. Ryby oslaví v následujících týdnech svá narození. Pátek pak bude povolovat, ale jsme blízko planety Mars, která stojí za naší energií, způsob boje a akčností. Stále ještě platí, že bychom se měli mít na pozoru. V sobotu luna naskakuje do Blíženců a budiž světlo. Mraky se rozutečou a energie bude o hodně vyrovnanější. Navíc se nám dvě hodiny po půlnoci rozjíždí planeta Merkur, která stála teď poslední dva týdny v retrográdu, tudíž se dá očekávat, že se energie pohnou směrem kupředu. Jsou možné ke konci týdne a dál zásadní rozhovory a vyjasňování.


Numerologicky se nacházíme pod číslem 7, které symbolizuje rozhodování, myšlenkový i emocionální chaos, zvažování, kterou cestou se vydat, ale taktéž hledaný pocit stability. Pravděpodobně budeme v těchto dnech prozkoušeni z toho, zda máme pevnou půdu pod nohama a dokážeme i přes všechny bouře kolem nás stát pevně. Hledaná bude naše víra, kterou můžeme právě tyto dny postrádat. Důležité bude ponořit se do sebe, nehledat oporu venku, ale spíše uvnitř. Srovnejme si myšlenky, snažme se tyto dny dostat do pohody. Energie nejsou zrovna následující dny nejlehčí, takže na to mysleme a zkusme předejít situacím, které by nám mohly jen ublížit.




 

1. UZEMNĚNÍ


Přišel čas se postavit na zem zase pevnýma nohama. Stát pevně a stabilně, neboť je pravděpodobné, že čelíte bojům, které Vaši pevnost podkopávají. Mohou to být vnitřní boje, které se dotýkají nějakých zmatených myšlenek a pocitů, což Vám znesnadňuje držet se cíle a plně se soustředit. Mohou to být ale i boje vycházející z venku, situace, které Vás zkouší, jak moc je Vaše víra a odhodlání stabilní. Tento týden se Vám mohou dít situace, které Vás vykolejí ze zaběhnutého řádu a Vaším úkolem bude držet se pevně nohama na zemi a naučit se být za každé situace v klidu. Každý někdy máme stavy, ve kterých se nepoznáváme. Nálady se nám houpou ze strany na stranu, emoce skákají jak pingpongový míček a naše reakce jsou vychýlené od normálu. Právě tento týden takové vychýlení můžete pociťovat častěji než dříve a je důležité, abyste průběžně mysleli na důležitost vrátit se zase do vnitřního klidu. Vaším úkolem bude tento týden uzemnit se, cítit pevně své kořeny v zemi a nenechat se rozhodit ani bouří, ani vichřicí a už vůbec ne malým větříčkem. Soustřeďte se na to, co Vám zase dodá ztracenou rovnováhu, snažte se nic extra neřešit, spíše se soustředit na to, abyste se cítili sami v sobě pevně – ať se děje cokoli.




2. FLEXIBILITA


Druhá karta se jmenuje Flexibilita a vypadává často ve chvílích, kdy stojíme na místě a nemůžeme se z něj pohnout. Kdy bychom chtěli něco ve svém životě změnit, ale stále to nejde. Důvodem bývá, že ještě nepřišel ten správný čas na velkou změnu, která se k nám chystá, otázkou je ale proč? Proč ještě ten čas nepřišel? Základem, a to víme asi všichni, je, že aby se náš život pohnul směrem kupředu, musíme něco změnit. A změna začíná od nás. Když jedeme ve stejných kolejích, ani nám nedojde, že bychom měli zahnout jinam. Chvilkama to s námi sice drncá, koleje už jsou zrezivělé, ale pořád jedeme, pořád se posouváme, tak proč to měnit? Tato karta říká, že měnit to nemusíte, pokud jste takto spokojení, pak je vše v pořádku. Pokud však pociťujete, že chcete žít jinak, že potřebujete ve svém životě nějakou vzpruhu, nějaké nové dobrodružství, trochu vášně, ohně a jiskry, bude potřeba si sednout a zamyslet se, co Vás brzdí. Možná se něčeho ve svém životě příliš držíte a nechcete to pustit – věcí, názorů, lidí, možná se Vám nechce změnit způsob Vašeho života, protože jste si na něj již zvykli a je pohodlné v něm plout takto dál. Vše je ale ve Vašem myšlení, to je třeba trochu změnit. Tato karta Vám radí, že nastala chvíle, abyste tento týden začali koukat na svůj život jinak. Jiným úhlem pohledu a otevřeli se změnám, které k Vám proudí. Přišel čas, abyste uvolnili staré za nové. Často nám k tomu dopomáhá, když si uděláme čistku ve věcech. Vyházíme věci, které již nepotřebujeme, probereme se starými fotkami, dopisy, jednoduše vzpomínkami, protože potom cítíme tím vším procházením i větší touhu všechno zavřít a nastartovat zase něco nového. Karta říká, že tento týden se stane situace nebo se jich stane dokonce více, které Vás povedou ke změně. Nebraňte se jí, nebraňte se dívat se jinak. To je tématem Vaší karty.




3. LÁSKA


Láska. Tak se jmenuje karta číslo tři, která nabádá všechny, co si jí vytáhli, aby se tento týden zamysleli nad tím, co pro ně láska vlastně znamená. Je to touha? Chtíč? Je to zamilovanost, nebo pevný, trvalý cit? Je pro Vás láska viditelná pouze v partnerství nebo pociťujete lásku, když vychází ráno slunce? Když vidíte kvést květinu nebo si hrát malé štěně? Pociťujete lásku, když se podíváte ráno do zrcadla? Tato karta mi přijde, že vypadne většinou v momentě, kdy jsme uzavření sami do sebe. Kdy jsme ztratili důvěru milovat, lásky se bojíme, protože máme pocit, že nám v minulosti ublížila. Jenže je třeba si uvědomit, že nám ublížil daný člověk, ne láska samotná. Není dobré od sebe odstrkovat city lásky, když je to esence celého našeho života. Bez lásky nežijeme, ale pouze přežíváme. Láska je největší léčitel ze všech a má moc činit zázraky. Tento týden dělejte, co je třeba, abyste se otevřeli lásce. Potřebujete nějaký čas pro sebe, dovolenou, změnu práce, hlubokou upřímnou konverzaci místo povrchních řečí. Bez ohledu na to, co se Vám stalo, jak moc jste byli v minulosti nebo stále ještě jste zklamaní, bez ohledu na Váš strach, pochyby a nejistoty, věřte, že láska existuje a nebojte se otevřít jí své srdce. Neochuzujte se o tento silný cit. Nejdříve však ale začnete u jejího základu – lásky k sobě. Dělejte tento týden věci, které Vám dělají dobře, rozmazlujte se, buďte k sobě milí a laskaví. Láska je lék pro duši i pro život. Nejdříve však musíme milovat sebe a až potom mohou přijít na řadu ti druzí. Pracujte na tom nyní.



Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page