top of page

TÝDEN 16.12. – 22.12.2019

Zdravím Vás všechny u pravidelné, týdenní předpovědi! Pohodový nedělní večer Vám všem!


Zítřejším dnem nám začíná 51. týden roku 2019. Nacházíme se ve třetím prosincovém týdnu, dnes na svých věncích zapalujeme 3. svíčku, která symbolizuje radost z přicházejících Vánoc. Neděli se říká stříbrná.


Tento týden se odehrává pod symbolem mezilidských vztahů, tarotovou kartou MILENCI. Tato karta nepoukazuje jen na vztahy s partnery, ale na naše vztahy obecně. Kolik energie dáváme druhým? A kolik si necháváme pro sebe? Žijeme svůj život nebo život druhých? A jsme schopni vůbec tuto nerovnováhu vidět? Tyto otázky bychom si měli s nastupujícím týdnem položit a zamyslet se nad tím, zda máme své vztahy v rovnováze. Více se dočtete v zítřejším článku.



Na obrázku můžete vidět 3 karty.

Tyto karty představují 51. týden. Většinou jsou všechny krásně propojeny a ukazují na stejný směr, nicméně ta, která Vás zaujme ze všech nejvíce je i ta, která přináší informace a rady právě pro Vás. Kudy zrovna kráčíte? Okolo čeho se točí Vaše myšlenky? Na co je dobré se zaměřit a na čem je potřeba zrovna zapracovat? Karty Vám mohou dát odpověď nebo jen přinést informaci, která pro Vás bude důležitá pro další seberozvoj.



Hezký zbytek neděle a ráno se těším u otočených kartiček!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page