top of page

TÝDEN 30.9. – 6.10.2019 - OTOČENÍ

Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné týdenní předpovědi dle Vašeho výběru!


Tento týden nám začíná 10. měsíc v roce - měsíc říjen. Nacházíme se již ve 40. týdnu roku 2019. Samotná číslice 4 je symbol hledání stability, jistoty a ukotvení. Jak už jsem jednou psala, právě jedinci s životním číslem 4 celoživotně hledají takovou stabilitu a rovnováhu, protože v minulých životech jeli často v extémech, a to platí i u lidí, kteří mají číslo 4, 13 nebo 22 ve svém dnu narození. Tento týden bude zvláštní. Nevím jak to cítíte Vy, ale u mě už několik dnů probíhá taková vnitřní očista. Souvisí to samozřejmě se sobotním Novoluním, které očišťovalo naše vztahy s druhými, ale je mi jasné, že je to způsobeno i obecně aktuálními energiemi, které jsou hodně silné. Tento týden bude zvláštní tím, že naším hlavním cílem bude najít stabiltu. Nehoupat se mezi extrémy, ale celou situaci, celé své bytí tak nějak zklidnit a najít v té aktuální bouři pevnou půdu pod nohama. Bude to těžké, protože okolo nás prší a je těžké v tomto počasí najít nějaký přístavný bod. Platí však, že lépe uvidí hlavně ti, co v sobě objeví naději a víru, že po bouři přijde zase sluníčko. Ti, co budou zmateně pobíhat sem tam, vodu ještě více rozbouří. Je potřeba se uklidnit a vyčkat na signály, které nám jsou ze shora posílány. Ne náhodou jsem i pro tento týden cítila, že tentokrát sáhnu po jiných kartách a ruce mě vedly právě k těm andělským. Laskavým, hřejícím kartám u kterých cítil velký příliv vděčnosti a nostalgie po svém opravdovém domovu. Po domovu nás všech, z místa, ze kterého všichni pocházíme. Jako malá jsem měla často sny, ve kterých jsem se ocitala na nádherných místech, u kterých jsem věděla, že je dobře znám. Všude kolem bylo slyšet šumění nedalekých vodopádů, příjemný vánek rozhoupával koruny všech stromů okolo a tráva byla tak nádherně měkká a příjemná, že to byl doslova ráj. A on to ten ráj opravdu byl, to mi došlo až později.


Když jsme u toho ráje, dnes Vám napíšu něco o dalším mistrovském čísle, silné 22, která má v sobě tento ráj podvědomě schovaný a těší se na něj. Tito jedinci jsou velmi staré duše, za celou dobu, co tuto práci dělám mi přišla s touto číselnou kombinací do poradny snad jen jedna nebo dvě tyto dušičky. Osobně toto číslo znám velmi dobře, neboť ho má můj tatínek a už jako malá jsem vnímala, a spolu se mnou všichni okolo, že je to obrovská osobnost. Mnohými bohužel nepochopena, neboť právě o 22 se říká, že jsou to "blázni", "géniové, kteří nejsou světem pochopeni". 22 jsou lidé, kteří jsou zde podobně jako 11 tisíce let. Žili ve starém Egyptě, v Jeruzalémě, v dřívějších kočovných kmenech, ale i v kmenech šamanů, mezi Mayi a Aztéky nebo mezi léčiteli v čínských a japonských klášterech. Jejich energie je velmi silná, velmi mocná, ohromí snad každého, nicméně toto číslo má jednu obrovskou nevýhodu. Na Zem se chodí učit již dlouho a život zde je již nebaví. Po pár letech od svého narození začnou chytat nudu a hlavně si připadají absolutně nepochopení druhými. Jsou někde jinde, jejich priority jsou jiné, jejich vnímání světa je zcela odlišné a málokdo jim porozumí, jsou totiž tak trošku pro klasický život nepraktičtí. Vždy je mi velmi líto, že tyto duše začnou velmi brzo postrádat smysl života, i přes to, že jsou to opravdoví géniové. Někteří jsou skvělí historikové a vyznají se ve starožitných věcech a nábytku, jiné 22 jsou srdcem bohémové, bez mobilu, televize, ideálně by žili někde v pralese a pozorovali motýli a květiny, tam by byli nejšťastnější. Jsou i jedinci 22, kteří jsou skvělí matematikové, zabývají se různými výpočty, k nimž patří i vědy jako astronomie, léčitelství, bylinkářství nebo fyzické a chemické sloučeniny. Asi nemusím 22 více představovat, když se zmíním, že slavná 22, která díky Bohu svůj dar pochopila a využila byl například Leonardo da Vinci. Ten se svého úkolu nevzdal a šel za hlasem svého srdce, i přes to, že mu ostatní nerozuměli. Úkolem 22 je totiž velmi výjimečný a těžký úkol. Předat něco lidstvu. Prokousat se skrze své neuvěřitelné znalosti a talenty k tomu, aby se lidstvo díky nim posunulo na novou úroveň. Bohužel jejich "únava" je silnější a proto velmi často tito lidé padají do nějaké závislosti nebo se uzavírají do svého vlastního světa. Tím ale neplní svůj úkol a jejich duše sem bude navrácena znovu, dokud svůj dar nepochopí a nevyužije ho směrem k dobru lidstva.



Tento týden, jak už jsem včera avizovala a jak jste si podle obrázku všimli, jsem vytáhla andělské karty. Mají nám pro tento týden připomenout, že zlo je pouze odraz naší zraněnosti, že neexistuje zlý člověk, ale člověk nešťastný a bolavý, který se jen mstí, protože jeho bolest je silnější než on sám. Tento týden si posviťte na téma DOBRO a ZLO. Co si pod těmito pojmy představujete? A existuje opravdu dobro a zlo? Není to jen odraz? Astrologicky nás čeká tento týden mnoho planetárních změn. V úterý se astronomicky stěhujeme do měsíce října, ve středu nás opouští planeta Merkur, která stála ve Váhách a stěhuje se do hloubavého Štíra. Zaplaví nás opět potřeba zkoumat a ponořit se pod hladinu. Taktéž se tento týden rozjede planeta nevědomí Pluto přímým směrem v Kozorohu, máme možnost pohnout se svými objevenými bloky, kvůli kterým stagnujeme. V pátek se potom přesouvá planeta energie a síly Mars do vyrovnaných Vah. Za vším tím řešením hledáme pouze klid a rovnováhu. Nechceme se hádat, nechceme dělat nic unáhleného, ale dochází nám, že když patřičné změny neprovedeme, v hledané harmonii nebudeme. Začíná období řešení.


Text na kartičkách není moc dobře vidět, máte ho proto přepsaný níže. Dejte vědět, jak Vám kartičky sedí.



 

1. UZNÁNÍ


Postarejte se o sebe tak, že uznáte svá přání, tužby a potřeby a podniknete konkrétní kroky pro jejich naplnění. Zkoumejte a registrujte své dary, nadání a úspěchy. Když přijmete všechny své stránky, budete se cítit zakotvení a budete si věřit. Potom můžete upřímně uznávat i druhé. Všímejte si kladných vlastností lidí, s nimiž se setkáváte, a podporujte je, aby se ve Vaší společnosti cítili uvolněně a dobře. Andělská moudrost Vám připomíná, abyste si uvědomili, kdo skutečně jste - vyspělý duch v lidském těle. Když uznáte svůj duchovní rozměr, sladíte se se svým pravým já a Váš duch se začne vznášet.


Můj komentář: Věřte si, jste jedineční, nikdo není jako Vy a ani už nikdy nebude. Využijte svých schopností a talentů. Nebuďte líní a začněte dělat, co Vás opravdu baví. Čas běží rychle a je nemilosrdný. Využijte ho ku svému prospěchu, protože čas je jen Váš a to jak ho využijete také. Tak si věřte.


Afirmace: Cením si toho, kdo skutečně jsem.



2. ARCHANDĚL MICHAEL


Když se Vám dostane požehnání v podobě této andělské karty, jste vedeni k tomu, abyste archanděla Michaela požádali o ochranu, pomoc a sílu. Posílí Vaši schopnost řešit problémy, a proto ho požádejte, ať svým mečem přetne emoční vazby, které Vás poutají k lidem, bezvýchodným situacím či vzpomínkám na minulost. Potom ho požádejte, ať Vás naplní silou a láskou. Ochrání Vás před destruktivními myšlenkami, emocemi a činy druhých. Archanděl Michael pracuje v modrém paprsku, který přináší sílu a odvahu. Zavolejte ho na pomoc a představte si, že jste bezpečně zahaleni v tmavě modrém plášti. Tím se dostanete pod jeho ochranu. Je pánem všech andělů, vynikajícím bojovným duchem. V jeho světle se budete cítit bezpečněji, získáte větší sebedůvěru, energii a sílu.


Můj komentář: Vytažení kartičky je vždy požehnáním. Je potřeba přetnout pouta, provazy nebo okovy, která máte k lidem nebo k situacím. Představte si, že meč tyto bolavá pouta přetíná a Vy jste opět svobodní. To potřebujete. Svobodu.


Afirmace: Mám sílu a archanděl Michael mne chrání.



3. LASKAVOST


Abyste byli laskaví, musíte otevřít své srdce jemným vlastnostem, jimiž jsou péče a soucítění. Buďte laskaví sami k sobě. Mějte rozumná očekávání a nezapomeňte se náležitě ocenit. K tomu, abyste v sobě mohli pěstovat něžnou laskavost, je třeba, abyste se opatrovali a dopřáli si vše potřebné. Kdykoliv uděláte něco pro sebe, automaticky vyzařujete stejnou energii i pro druhé. Laskavost rozpouští ledové bariéry kolem lidí a navrací osobní sílu těm, kdo mají strach. Jděte k osamělým, povzbuďte plaché, přijměte mezi sebe ty, kdo se cítí izolovaní, a potěšte smutné. Vaší odměnou bude pocit vnitřního míru, vřelosti a lásky.


Můj komentář: Otevřete se laskavosti. Nebuďte tvrdí ani na sebe, ani na druhé. Mluví z Vás pouze Vaše nevyléčená zraněnost, která Vás nutí stavět si kolem sebe vysokou zeď a kopnout každého, kdo se přiblíží k těmto zraněným místům. Uznejte tyto místa a nestyďte se za ně. Zkuste je prostřednictvím druhých vypustit ven a tím tak vyléčit. Druzí za Vaši zraněnost nemohou, ale Vy taky ne. Pusťte ji proto ven a buďte k sobě laskaví.


Afirmace: Chovám se laskavě k sobě i k druhým.



Autor: Tereza

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page