top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (28.11. – 4.12.2022)


Krásné pondělní ráno!


Dnešním dnem nám začíná 48.týden, neuvěřitelných 5 týdnů do konce roku 2022. Za sebou máme několik zásadních aspektů. Sluníčko se nám přesunulo do Střelce, stejně tak tam máme i planetu komunikace a aktivit Merkur a smyslnou planetu Venuše.


Novoluní, které bylo minulý týden v ohnivém Střelci, nám hodilo do životů novou naději. Nic co se zdálo být černé, zase tak černé být nemusí. Střelec nás nabádá k víře a neochvějnému optimismu, ukazuje různé směry, přináší pozitivní zprávy, háže světlo tam, kde byla tma.


V pátek minulý týden jsme oslavovali svátek svaté Kateřiny, který v minulých dobách znamenal pro lidi významnou událost. Byl to poslední den oslav úrody, potom se lidé utišili, neboť je čekal advent. Na Svatou Kateřinu se hodovalo, tancovalo, pekly se koláče, dělaly se jitrnice, na ničem se nešetřilo. 30.11., které nás čeká ve středu, kdy slaví svatý Ondřej, zase probíhalo věštění budoucnosti.


Největší změna nás však čeká 2. adventní neděli na 4.prosince, kdy se stěhuje planeta idealizace Neptun do přímého směru, tedy již několikátá planeta v řadě se rozjíždí ze svého retrográdního směru. Během její retrográdní poutě vylezly naplno všechny naše idealizace, závislosti, věci, u kterých jsme si nalhávali. Nestačili jsme dost možná koukat, co všechno bylo v našem životě vylhané a falešné, na čem stály naše nohy a myslely si, že je to to jediné, na čem se dá stavět. Od přímého směru této planety se dá očekávat mnoho.


Tento den je také Barbory, kdy bychom si dle tradic měli nařezat větvičky z ovocných stromů. Pokud na Štědrý den vykvete mladé slečně, podle staré tradice se do roka a do dne provdá. Tak děvčata šup šup, ať už je máte ve váze!


Jinak týden bude astrologicky hodně o práci, především jeho první polovina týdne. Dohánění restů, třídění, organizování, samý systém a řád, až se mi ani nechce věřit, že jsme v období Střelce. Ale je třeba udělat úklid ve svých věcech před Vánoci, ať máme v sobě vnitřní klid. Energie bude vyhovovat spíše cílevědomějším jedincům, zde se může hodit, přinese výsledky, ty lenivější může pěkně štvát.



Krásný týden!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page