top of page

TÝDENNÍ PŘEDPOVĚĎ (30.9. – 6.10.2024)


Krásné pondělní ráno! Vítám Vás u pravidelné, týdenní předpovědi!


Nacházíme se mezi Zatměními, v období, které vytahuje naše stíny, potlačené emoce, svítí se na naše nezpracované, nevyříkané či nepochopené. Můžeme se cítit někde zaseklí, jako kdybychom se odněkud nemohli dostat. Osobně toto období připodobňuji k situaci, kdy jsme jak křeček, který se točí v kolečku, ze kterého nemůže vystoupit a čím více utíká, tím více se kolo otáčí a zrychluje a jemu se točí hlava.


Nicméně toto období pomalinku končí a my bychom měli mít do listopadu trochu oraz. Pak přijde opět spojení Urana s Algolem, což opět může rozvířit silné emoce.


Teď nás ale čeká Novoluní ve Váhách (2.10.), které ukončuje celou sérii zatmění tohoto roku. Začalo to na konci března a končí to nyní v říjnu. Je dobré se zamyslet a přemýšlet. Co se Vám všechno stalo od března? Jaké situace se ve Vašem životě udály? K čemu všemu jste došli? Co jste si uvědomili? O sobě? O svých potřebách, již naplněných nebo naopak ještě nenaplněných potřebách?


Napišme si to upřímně. Tento rok není vůbec jednoduchý a jak už jsem psala na začátku tohoto roku v článku – ten, kdo nebude otevřený změnám, toho si ty změny stejně najdou. Akorát možná tou vice nepříjemnou formou. Berte to tak, že i to všechno, co se nyní děje, je jen o tom, abychom si všichni uklidili ve svých životech. Abychom nežili životy, které žít nemáme, ale které žít máme. Ať se nám to líbí nebo ne. Je to take rok karmy. Co jsme zaseli (kontroverzně dodám – ať už tento život nebo nějaký minulý), to teď sklízíme.


Novoluní ve Váhách, které ve středu bude aktivní, vyvažuje strany. Všichni máme spoustu práce. Ovšem žádný extrém není dobrý. Vyvažujme, pracujme s rovnováhou, chtějme se dostat ideálně na střed, extrémy berme jako ukazatele toho, kde to ještě pořád neumíme vybalancovat.


Mějte krásný týden!


Autor: Tereza

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page