top of page

🌕ÚPLNĚK V BERANU (13.10.2019 23:07)

Krásný sobotní den. Jak jistě víte, zítra nás čeká další ÚPLNĚK, tento měsíc ve znamení Berana. Novoluní začíná nová témata, úplňkem bychom si v nich měli udělat jasno a uzavřít v sobě to, co již v našich životech nemá být. Změny mohou nastat jak v myšlení, tak i jejich zrealizováním.


Tento úplněk je obzvláště silný, nacházíme se totiž v období, které je přímo pastvou pro transformující energie ovládající naše životy. Tyto silnější energie trvají už od dubna, teď však je ta doba, kdy se situace dotahují do konce a v našich hlavách má pomalu, ale jistě přicházet uvědomění a pochopení toho všeho, co se dělo a stále děje.


Každý úplněk s sebou přináší témata, které u daného úplňku působí, vždy podle znamení, ve kterém se zrovna nachází. Tento úplněk působí v ohnivém BERANU, kterému vládne planeta boje Mars. Energie mohou být opravdu tak silné, že je poznáme i fyzicky, tedy na svých tělech – onemocněním, zablokováním, únavou, silnými emocionálními stavy. Tak jako tak se témata budou týkat:


ZDRAVÉHO SEBEUVĚDOMĚNÍ UMĚNÍ SE PROSADIT VYVÁŽIT ENERGII KONTROLY



Každý úplněk vždy souvisí se zrozenci onoho znamení, ve kterém se zrovna Úplněk nachází, tedy tentokrát budou nejvíce zaměstnáni Berani ♈ a protilehlé Váhy♎. Berani by měli sundat nohu z plynu a začít se dívat více pod povrch, neplýtvat energii na věci, které je akorát vyčerpávají, Váhy by naopak měly přidat a nebát se prosadit.



Beran je znamení první, proto tento ÚPLNĚK značí počátek něčeho nového, nový směr, nové aktivity, nové myšlenky. Vše nám půjde zrealizovat lépe, ale budeme muset chtít a také se k tomu dokopat. Už v týdenním horoskopu jsem se zmiňovala, že aktuálně se nacházíme v období, kdy se nám naplno rozjel nejen Saturn-planeta zkoušek, ale i planeta Pluto, která souvisí s transformací a naším podvědomím. Znamená to, že energie jsou sice nakloněné velké změně, ale ještě pořád nás něco brzdí, tahá dolů, nejsme schopní se rozjet nebo někteří se mohou rozjíždět až moc, ale na špatných kolejích. Žádá se po nás objevení své vlastní individuality, nalezení svého JÁ, které se bude proplétat s pocity lásky k sobě samým. K tomu je ale potřeba velký kus UPŘÍMNOSTI. A ani ne tak k ostatním, ale především k sami k sobě.


Tyto dny byste se, a možná že už to vykouklo samo, měli zamyslet nad otázky typu:


„Jsem sám/sama sebou?“

„Dělám v životě to, co opravdu chci?“

„Naplňuje mě má práce, vztah, zájmy?“


Úplněk chce po nás stoprocentní upřímnost, žádné lži a zaobalování, ale čistou pravdu. Výše jmenovaná napěťová konstelace nám ale může udělat problém v tom, že se bojíme si něco přiznat. Beran nerad přiznává chybu, nerad o sobě pochybuje a bojí se nahlas říct, co cítí a to, že v něčem totálně selhal. Jenže právě tohle je první krok k tomu se pak znovu odpíchnout. Vzhledem k tomu, že už jsou planety rozjeté, mělo by čím dál tím více docházet k ustálení a k harmonizaci, energie by měly čím dál více polevovat. Bude však ještě důležité, jak na zažité uplynulé události nahlédneme.


Proto Vám pro tento úplněk radím.. Podívejte se, prosím, pravdě do tváře.

Položte si výše napsané otázky a pravdivě na ně odpovězte. Není nic horšího než si sám sobě lhát.. Nějakou dobu to vydrží, ale dlouho ne. Můžeme si přesvědčovat třeba věky, ale tělo, to to nevydrží, protože časem se to začne projevovat i na něm. Nebojte se si přiznat, že se něco nepovedlo, že jste možná přestřelili nebo že jste dělali něco, o čem jste doufali, že vyjde a ono nic.. Někdy se v sobě hrozně mateme. Řekla bych, že snad každý, i sebelepší guru se v sobě mate - je jen člověk, jako my všichni. Ale důležité je před pravdou nezdrhat a chtít poznat, kde ta pravda vlastně je. Jednou už jsem to tu psala, ale je to snad nejlepší způsob poznat, kdy mluví hlava a kdy srdce.


🗨️ Sedněte si, buďte nejlépe v úplném tichu a na chvilku zkuste vypnout hlavu. Zavřete oči a položte si otázku, na kterou chcete znát odpověď – např: „Mám zůstávat v současné práci?“ Odpověď, která Vám ihned naběhne, do 3 sekund, je odpověď srdce. Pak už začíná mluvit hlava.


Tak tedy krásný předúplňkový večer, nezapomeňte si očistit kamínky, kartičky, kyvadla či různé talismany📿, které používáte. A nezapomeňte – Váš život bude krásný pouze tak, jak mu to Vy samy dovolíte. Bez lži, přetvářky a úniků.


Krásný den!

Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page