top of page

ÚPLNĚK V RYBÁCH/ZATMĚNÍ MĚSÍCE (18.9.2024, 04:34 hodin)



 

ZATMĚNÍ V ROCE 2024 ČASOVĚ

 

Máme před zatměním měsíce. Z dneška na zítřek se odehrává planetární podívaná, která budev čase 04:44 viditelná i u nás v České Republice.


Tento rok máme celkově za sebou už 3 zatmění, což rozhodně není nic, co by bylo běžné. První zatmění měsíce jsme zažívali 25. března (viditelné pouze z USA, Mexika, Kanady,..), pak následovalo 8. dubna zatmění Slunce. Nyní máme před sebou zatmění měsíce 18.září a celá tato série se ukončí 2.října. zatměním Slunce.


 

Co tyto 4 zatmění v roce pro náš život znamenají?

 

Velké změny, obraty, vyjíždění ze zajetých kolejí, protože se dějí v našich životech věci, které nám mají obrátit tento rok naše myšlení a zažité stereotypy vzhůru nohama. Skrze tyto měsíční cykly docházíme od jara intenzivně do stavu, kdy nevíme kudy kam. Jedna emoce střídá druhou, neustálá překvapení a obraty bychom mohli počítat a do toho všeho nás konstelace tlačí, že máme mít jasněji o svém životě. A my opravdu máme. Sice skrze tlak, ale přece jen i tak docházíme do bodu, kdy nám dochází jak ano a jak ne. S energií zatmění padají růžové brýle. Uvědomujeme si realitu prožívaného a jsme tvrdě postaveni před naší vytvořenou realitu. Líbí se nám? Nelíbí?


Zatmění nám dává šanci to změnit. Akumulují emoce, dochází skrze situace k jakémusi vyvrcholení celého několikaměsíčního procesu. Ale!


 

ENERGIE AKTUÁLNÍHO ZATMĚNÍ


 

Aktuální konstelace je spojena s planetou Neptun. Ta nám radí počkat. Nechvátat. Být více trpěliví, vše má svůj čas. Za aktuálních konstelací s Uranem bychom mohli narazit. Něco příliš uspěchat. Do něčeho se příliš rychle řítit - bez plánu a praktické přípravy.


Vlivem Neptunu může ještě docházet tyto dny ke lžím, klamům a nepravdám. Vytváříme je my - sami k sobě, kdy si nalháváme něco, co není realita a stavíme se do pozice snílka. Vlivem toho můžeme klamat i ty druhé nebo oni mohou klamat nás.


Merkur je tyto dny i aktuálně v opozici na Saturn a Lunu - nejenom již zmiňovaná potřebná trpělivost, ale trochu komunikační tvrdost a sekání slov, které mohou ublížit. Rada? Zavřít pusu na tyto dny na několik západů. :)


Hezký Úplněk a zatmění!


Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page