top of page

ÚTERÝ 19.11.2019

Slunce se pohybuje vodním Štírem, Luna aktuálně stojí v ohnivém Lvu. Tyto dva elementy se aktuálně pohybují v kvadratuře, tedy napěťovém aspektu. To ukazuje, že máme plány, vidíme, co potřebujeme změnit, dostali jsme odpověď na otázku "co udělat jinak?" a teď přichází do našich myslí čím dál tím více potřeba to zrealizovat.


Máme vše, co ke změně potřebujeme.

Sílu, odvahu a informace.


Od zítřka budeme mít i štěstí. Pouštíme se v mnoha směrech na novou cestu a ani si toho nemusíme být vědomi. Něco se pro nás chystá, někam začínáme být směřováni.



S dnešním přesunem planety Mars se toto celé zesiluje. Mars jako planeta boje, iniciativy, naší vytrvalosti, energie, jakou se dostaneme z bodu A do bodu B se přesunula do vodního Štíra a opustila vzdušné Váhy. S Váhami, tedy celý měsíc a půl zpět, šly do popředí dohody, smlouvy a také plány. O tom co chceme, jsme spíše jen mluvili, teď přichází jasný směr. Štír je uragán, je to dokončování, realizování, věci se začnou během následujících týdnů dávat do pohybu.


Zítra až se Merkur dostane opět do přímého směru, tedy opustí svou poslední retrográdní pouť tohoto roku, dostaneme zelenou. Mnoho zaseklých věcí se pohne a rozjede. Využijte tohoto období (ideálně do 2.12.) k realizování a změně všeho, co Vás nebaví a není příjemné. Uvědomte si svou sílu, protože teď ji až konce roku budete mít dostatek. Udělejte první kroky v tom, co pokládáte za nutné a nic neodkládejte. Jednejte hned. Na promýšlení bylo času dost, od zítra nás čeká rozjezd. A jakým směrem, to už záleží na Vás.


Krásné úterý!

Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page