top of page

ČTVRTEK 17.10.2019

Krásný čtvrteční den! Dnes mě zábavné okolnosti (před včerejší půlnocí se zveřejnily na facebooku TB Astroporadna koncepty z května 2019) přiměly vrátit se do období letošního května a zamyslet se nad tím, jak moc jsme se od tohoto měsíce posunuli. 🙂



Nevím, jak to vnímáte Vy, ale podle mě, a hlavně podle toho co denodenně poslouchám od klientů v poradně, je posun veliký. Ještě než nám přešly všechny velké planety do zpětného chodu, jsme to všechno tak nějak drželi na uzdách. Právě od května začala velká transformace našich životů - našeho myšlení, vnímání, postojů, ale také všeho, co v našem životě nebylo správně a uzdy nám vypadly z rukou - prostě jsme je tou silou okolností nedokázali už udržet. Ti nahoře nám připravili takové situace, které měli za úkol naše očištění a uvědomění kde, jak a vedle koho vlastně žijeme. Možná ještě stále žijeme v něčem, co nechceme a není nám pohodlné, ale právě dnešní den nás nabádá k upřímnosti a také pochvale. Kam jsme se posunuli? Co všehno jsme si uvědomili? Nezapomeňme se za to veškeré naučené pochválit.


Luna v Blížencích spolu s ostatními pozitivními konstelacemi nás dnes také nabádá k nějakým novým zážitkům. Máme si zapřemýšlet nad tím, zda svůj život vedle práce a běžných povinností prokládáme také příjemnými chvilkami a činnostmi, které máme rádi. Dnešní konstelace nás nutí zastavit se a upřímně si zodpovědět. Odměníme se po práci něčím pozitivním? Umíme si na sebe udělat alespoň chvilku času? Ať už se jedná o procházku parkem chvíli o samotě nebo o dobrý zákusek s kávou.


Život je moc krátký na to abychom čekali na víkend nebo dovolenou. Žijeme každý den, a dokonce i ty dny pracovní. 😊 Zkuste právě dnes udělat něco jinak.


Krásný den.

Autor: Tereza

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page